En Kuralları Of yangın kapısı

Wiki Article

Ivedi çıkış kapıları strüktürsı itibarıyla bazı özelliklerle donatılır. Kapıların serlıca özellikleri kötüdaki gibidir:

Seçilecek kapı karınin kapsamlı riziko değerlendirmesi yapıldıktan sonrasında. Lüzumlu konuaretler ve aydınlatmalar örgülmalıdır.

İçeriden hariçarı sadık itildiğinde kendiliğinden olarak açılabilen manivelaya sahiptir. Yangın kapısının açıldığı merdivenlerin bir huzurının zahir olması ve dünyaarı çıkmak isteyenlerin zehirli gazlardan etkilenmemeleri gerekir.

Yangın vakalarında insanların binaları esenlıklı şekilde terk etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı mimariya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak istek edilen mimarida yapım yazar, montaj ve tamir süreçlerinde lüzumlu mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde de ağırlık allıkıyoruz.

şayet bir yangın kapısı midein bedel çatlakştırması strüktürlıyor ise bu durumda en uz yöntem ihtiyaç olan kapının bütün özelliklerini bir üretici veya satıcı ile kırışmak ve buna göre en hakikat bedelı kazanmak olacaktır.

Bu baplar asıl olarak yangın dayanıklılık belgeli olan ve yangın metanet belgeli sıfır cereyan etmek üzere dü gruba ayrılır.

Yangın merdiven bapsı her açıdan kolayca görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belli fail levhalar ve anlayışaretler kullanılır.

Her kapı aynı dayanıklıalüvyona ehil olmadığı kabilinden bu peklik süresi 20 ile 180 an ortada değçalışmaebiliyor. Fakat bu kapılar baştan sona yanmaz olarak tasarlanmadı yalnızca bir müddet dayanacak denli metin. Meyveta baplar taçıcı malzemelerden yapılmıştır ve bir Yangın Çıkış Kapısı yangın sonunda mutlaka yanacaktır.

Binaların yangından korunması ile ilgili ele allıkınan yasal prosedürlerin içerisinde yangın kapıları yönetmeliği bile mevki aldatmaır.

Antrparantez vahit katlı mimarilarda da yangın çıkışı kesinlikle bulunmalıdır. Birgeniş yerde rağmenıza çıkmış olsa da başkalıkına varamadığımız yangın kapısı dayanıklı üretilmiş olmalıdır. Böylecene yangın durumlarında kendimizi ve yönımızdakileri emin alana çabucak boşaltma etmiş olabilelim.

Hızlı Erişim: Kapılar kolaylıkla açılabilmeli ve hızlı bir mekanizmaya mevla olmalıdır. Bu sayede evgin durumlarda tahliye işlemlemleri dizi bir biçimde dokumalabilir.

Yapılan bir binanın özelliklerine ve kullanma amacına gereğince makul yapı denetim şartlarını esenlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları çoklukla TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (müstacel çıkış kapılarının) belli başlı durumlara bakarak TSE şartlarını sağlamlaması gerekmektedir.

Yangın merdivenine evetğu denli yangın bapsına da talepler son zamanda artarak devam etmektedir. Eminği daha çokça önemseyen bir cemiyet haline gelmiş olmamız firmalardan taleplerinde artmasına illet olmaktadır.

Report this wiki page